Винил - корректор Сухова на дискретных элементах.

• Автор темы Автор темы jpatay
  • Дата начала Дата начала
Аби дати на нього відповідь, потрібно бути фаховим схемотехніком. А це запис " спеціальність 0612" в дипломі про успішне закінчення вишу часів сересеру. Не в кожного єsmile_15
У мене є, і навіть краще - красний диплом "радіотехніка спеціальність 0701" , випуск КПІ РТФ 1978, група Р-151 /_da_/
Між іншим, як Ви ставитесь до творчості Волтера їхнього Джанга про джерела стабільного струму в овдиозастосунках і чому не використовуєте його напрацювання в своїх схемах?
Добре ставлюсь, але не у вхідному каскаді фонокора, де будь-яке активне навантаження додає шумів порівняно з пасивними резисторами. Оскільки ви у моєму рідному Києві, вам доступна ось ця публікация [ https://www.*******.com/posts/nezhelatelnost-86795812 - підменіть зірочки словом патреон англійськими літерами ] щодо цього питання, скріншот останньої сторінки я додав у атачі. А Волтер доречі не дішов ані до 7950 мкс, ані до "охлажденки". Марсель вдЖ набагато интуітивніший, мені з ним цікавіше.

Вложения

• шумы активной нагрузки каскода_bulletin_tpu-2007-311-4-19_Page_4.jpg
    шумы активной нагрузки каскода_bulletin_tpu-2007-311-4-19_Page_4.jpg
    521.4 KB · Просмотры: 13
Последнее редактирование:
-Вот все у вас как при параде: салфетку сюда, вилку туда, да пожалуйста мерси, мучаете себя как при царском режиме. А так чтоб по простому, по нашему. Нееет не можете.

Статистика форума

Темы
3,302
Пользователи
2,544
Новый пользователь
vlad'mir
Назад
Сверху Снизу